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Univ.-Prof. Dr. rer. nat. Helmut König

Arbeitsgruppe Prof. Dr. H. König, Johannes Gutenberg-Universität Mainz

Becherweg, Raum: 15

  • 06131/39-24634/22662 (Sekr.)
  • 06131/39-22695
Publikationen
Ergebnisse pro Seite:  10

König, Helmut; Claus, Harald

Cell envelopes of methanogens

König, Helmut u.a. (Hrsg). Prokaryotic cell wall compounds structure and biochemistry. Springer: Heidelberg 2010 S. 231 - 251


König, Helmut; Varma Ajit,, ; Claus, Harald

Prokaryotic cell wall compounds : structure and biochemistry

Heidelberg: Springer 2010


König, Helmut; Wirth, Kristina; Schlott, B. et al.

A lytic enzyme cocktail from Streptomyces spec. B578 for the control of lactic and acetic acid bacteria in wine

Applied microbiology and biotechnology. Bd. 83. 2009 S. 839 - 848


König, Helmut; Göhring, Nadine; Pfeiffer, Peter et al.

Biogene Amine in deutschen Weinen: Analyse und Bewertung nach Anwendung verschiedener HPLC-Verfahren

Deutsche Lebensmittel-Rundschau. Bd. 105. 2009 S. 375 - 384


König, Helmut

Biology of methanogenic archaea

Chauhan, Ashok K. u.a. (Hrsg). A Textbook of molecular biotechnology. New Delhi: I.K. International Pub. House 2009 S. 915 - 933


König, Helmut; Fröhlich, Jürgen; Unden, Gottfried

Biology of Microorganisms on Grapes, in Must and in Wine

Heidelberg: Springer 2009


König, Helmut; Knopf, Burkard

Biomethylation of heavy metals in soil and terrestrial invertebrates

Sherameti, Irena (Hrsg). Soil Heavy Metals. 2009 S. 315 - 328


König, Helmut; Stantscheff, Robbin; Dröge, Stefan et al.

Isolierung und Charakterisierung von Methanbakterien aus Biogasanlagen

Internationale Wissenschaftstagung biogas science ; Bd. 3. 2009 S. 637 - 641


König, Helmut; Fröhlich, Jürgen

Lactic acid bacteria

Biology of Microorganisms on Grapes, in Must and in Wine. Berlin u.a.: Springer 2009 S. 3 - 29


König, Helmut; Berkelmann-Löhnertz, B.

Maintenance of wine-associated microorganisms

Biology of microorganisms on grapes, in must and in wine. Heidelberg: Springer 2009 S. 451 - 468