Prof. Dr. Georg Dusel
FB 1 - Life Sciences and Engineering, Technische Hochschule Bingen
- 06721/409-180
Winkler, A.; Weber, F.; Ringseis, R. et al.
Determination of polyphenol and crude nutrient content and nutrient digestibility of dried and ensiled white and red grape pomace cultivars15. BOKU- Symposium Tierernährung; Wien, Österreich. 2016
Schuh, K.; Owusu-Asiedu, A.; Dusel, Georg et al.
Effect of a commercial organic acid product (pHorce) on performance of broiler chickens fed wheat-maize-soybean meal-based dietPoultry Science Association 105th Annual Meeting; New Orleans (LA), USA. 2016
Yueming, Derjant-Li; Dusel, Georg
Effect on increasing Buttiauxella phytase dose to 2000 FTU/kg on phytate degradation and ileal AA digestibility in weaned pigsASAS - ADSA® - CSAS – WSASAS Joint Annual Meeting; Salt Lake City (UT), USA. 2016
Frieten, D.; Gerbert, C.; Koch, C. et al.
Effects of intensive milk feeding and butyrate on growth performance and the Insulin-like Growth Factor (IGF)-I system in blood of German Holstein calvesProceedings of the Fourth Dairycare Conference 2016 (Knight, C.H.; Hrsg.) DairyCare COST Action FA 1308; Lissabon, Portugal. 2016
Frieten, D.; Gerbert, C.; Koch, C. et al.
Effects of intensive milk feeding and butyrate on metabolic and endocrine traits in blood and growth performance in German Holstein calves 70Tagung der Gesellschaft für Ernährungsphysiologie; Hannover, Deutschland. 2016
Frieten, D.; Gerbert, C.; Koch, C. et al.
Einfluss einer intensiven Milchfütterung und von Buttersäure auf das Wachstum und den Intermediärstoffwechsel beim Kalb113. Tagung des Arbeitskreises der Futterberater für die Länder Hessen, Rheinland-Pfalz und Saarland; Alsfeld, Deutschland. 2016
Hammon, H.M.; Frieten, D.; Gerbert, C. et al.
RNaseq-based whole transcriptome analysis in the jejunum of preweaned calves under different milk feeding regimesASAS - ADSA® - CSAS – WSASAS Joint Annual Meeting; Salt Lake City (UT), USA. 2016
Dusel, Georg
Rohfaserfütterung bei Sauen – heute noch aktuellMitteldeutscher Schweine Workshop Bernburg, Deutschland. 2016 S. 125 - 132
Winkler, A.; Zimmerlin, W.; Dusel, Georg
Tierwohl – durch innovatives Fütterungskonzept beim SchweinEIP-Agri Workshop; Bonn Bad Godesberg, Deutschland. 2016
Dusel, Georg; Trautwein, J.; Schuh, K. et al.
Untersuchung zum Einsatz NSP-spaltender Enzyme auf die Gesamt-Verdaulichkeit von Protein, Aminosäuren und Energie beim MastschweinForum angewandte Forschung in der Rinder- und Schweinefütterung; Fulda, Deutschland. 2016 194 S.