Lactobacilli Degrade Wheat Amylase Trypsin Inhibitors to Reduce Intestinal Dysfunction Induced by Immunogenic Wheat Proteins
GASTROENTEROLOGY. Bd. 156. H. 8. 2019 S. 2266-2280
Erscheinungsjahr: 2019
Publikationstyp: Zeitschriftenaufsatz
Geprüft | Bibliothek |
Autoren
Caminero, Alberto (Autor)
McCarville, Justin L. (Autor)
Zevallos, Victor F. (Autor)
Pigrau, Marc (Autor)
Yu, Xuechen B. (Autor)
Jury, Jennifer (Autor)
Galipeau, Heather J. (Autor)
Clarizio, Alexandra V. (Autor)
Casqueiro, Javier (Autor)
Murray, Joseph A. (Autor)
Collins, Stephen M. (Autor)
Alaedini, Armin (Autor)
Bercik, Premysl (Autor)
Schuppan, Detlef (Autor)
Verdu, Elena F. (Autor)
Klassifikation
DDC Sachgruppe:
Medizin